Κέντρα διασκέδασης στη Λεμεσό της Κύπρου

Στη Λεμεσό, τα κέντρα διασκέδασης διαχωρίζονται ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Στη λεωφόρο Γεωργίου Α’ στον Ποταμό Γερμασογιάς βρίσκονται τα εποχιακά clubs για τους ξένους παραθεριστές ενώ στα μαγαζιά του κέντρου συχνάζουν κυρίως Κύπριοι και είναι ανοικτά όλο τον χρόνο. Σας παρουσιάζουμε εδώ τα πιο ενδιαφέροντα:

  • Basement: Είναι το παλιότερο club στη λίστα αλλά ανακαινίσθηκε το 2006 με μία τελευταίας τεχνολογίας ηχητική εγκατάσταση. Συγκεντρώνει κόσμο μέχρι 25 ετών και ακούγονται hip-hop, r’n’b και house μουσικές. Γνωστοί dj το επισκέπτονται κάθε εβδομάδα ενώ συχνά διοργανώνει θεματικά πάρτυ. Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ με ποτό και το μπουκάλι τιμάται στα 100 ευρώ.
  • Rialto Theatre: Αυτό το κτίριο του 1930 αναπαλαιώθηκε το 2000 και μετατράπηκε στο πιο διάσημο κέντρο διασκέδασης της νότιας ακτής της Κύπρου. Φιλοξενεί μουσικές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις καθώς και ετήσιο φεστιβάλ ταινιών. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 ως 25 ευρώ ανάλογα με την περίσταση.
  • Στο πέραμα: Βρίσκεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού και εκεί εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Βιτάλη.
  • Breeze Club: Πάνω στην παραλία της Λεμεσού, προσφέρει εξαιρετική θέα στη Μεσόγειο και πρωτότυπα κοκτέιλ για να συνοδεύσουν τη χαλαρωτική μουσική που ακούγεται. Τα Σαββατοκύριακα η ένταση αυξάνεται και το μαγαζί μεταμορφώνεται σε χορευτικό club.
  • Rumours Bar: Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα μπαρ της Λεμεσού. Οι θαμώνες το προτιμούν για τη φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί, την προσεγμένη μουσική και τα καθαρά ποτά.
  • Guaba Beach Bar: Είναι ανοικτό μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην αμμουδιά και οι άνετοι καναπέδες του σας καλούν να χαλαρώσετε υπό τους ambient και chillout ήχους που διαλέγουν οι γνωστοί dj του. Τα ποτά είναι φθηνά και τα πάρτι που διοργανώνονται εκεί άφθονα.
  • Replay Club: Διαφέρει από τα υπόλοιπα club αφού από τα ηχεία του ακούγεται μόνο ελληνική χορευτική μουσική. Κάθε Κυριακή λαμβάνει χώρα αραβική βραδιά με χορούς της κοιλιάς και αστείρευτο κέφι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *