Λεμεσός: Οδηγός διασκέδασης για μπαρ, καφέ και κλαμπ

Η Λεμεσός είναι μια από εκείνες τις πόλεις όπου η νυχτερινή ζωή και η διασκέδαση μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Τα μπαράκια και τα κλαμπ της Λεμεσού είναι γνωστά σε όλο το νησί και δικαίως η πόλη θεωρείται η νυχτερινή πρωτεύουσα της Κύπρου μαζί με την Αγία Νάπα.

Ένα από τα μαγαζιά που ξεχωρίζουν στη νυχτερινή διασκέδαση είναι το Guaba Beach Bar. Ανοιχτό το καλοκαίρι, πάνω στην αμμουδιά, με αναπαυτικές πολυθρόνες και δυνατή μουσική για ξεφάντωμα και κέφι ως το πρωί, μαζεύει ντόπιους και ξένους και τους μεταφέρει στους ξέφρενους ρυθμούς του.

To Rumours είναι αγαπημένο στέκι των ντόπιων. Παίζει κυρίως ελληνική μουσική, συχνά έχει συναυλίες και live events και όσο βρίσκεστε εκεί μη διστάσετε να δοκιμάσετε την πολύ καλή κουζίνα.

Το Memory Lane Speakeasy είναι ένα κλαμπ που προσελκύει ντόπιους και τουρίστες με διακόσμηση που θυμίζει τη δεκαετία του 1950. Βρίσκεται λίγο έξω από την παλιά πόλη και αποτελεί γνωστό στέκι της Λεμεσού.

Από τα πιο δημοφιλή κλαμπ της πόλης είναι το Basement στα Γερμασόγεια. Η μουσική είναι επιλεγμένη house, r’n’b και χιπ-χοπ. Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ και συχνά εμφανίζονται στο μαγαζί γνωστοί dj από την Κύπρο και το εξωτερικό, ειδικά το καλοκαίρι.

Το παραλιακό καφέ Breeze Club προσφέρεται για πιο lounge καταστάσεις με χαλαρωτική μουσική και κοκτέιλ. Η μαγευτική θέα στη θάλασσα δημιουργεί υποβλητική ατμόσφαιρα. Τα Σαββατοκύριακα το μαγαζί μετατρέπεται από καφέ σε κλαμπ.

Από τα αγαπημένα στέκια της Λεμεσού είναι και το μπαρ-καφέ Gioia. Η μουσική ποικίλλει από House έως ελληνικά και τις μικρές ώρες της νύχτας έρχεται η απαραίτητη chill out νότα.

Το Fine Wine Bar προσφέρεται για οινοαπολαύσεις. Στο μαγαζί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κυπριακά κρασιά και κρασιά εισαγωγής και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με τους κατάλληλους μεζέδες.

Τέλος, το 7 seas είναι το ιδανικό μπαρ-κλαμπ για χορευτικές βραδιές με μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει Κύπριους και ξένους dj, βραδιές λάτιν, house, r’n’b και πολλά απολαυστικά και πρωτότυπα κοκτέιλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *