Στην Κύπρο κάνε ότι και οι Κύπριοι

Είναι γνωστό ότι η Κυπριακή περιοχή με την πιο “άγρια” νυχτερινή ζωή, τα ξέφρενα ξενύχτια και τα πιο εξεζητημένα πάρτι είναι η Αγία Νάπα. Αυτά όμως είναι για διασκέδαση “μια στα τόσᔨκαι δεν είναι προτιμώμενη από τους ίδιους τους Κύπριους.

Το μέρος που οι περισσότεροι Κύπριοι προτιμάνε για πιο συχνή και καλύτερης ποιότητας διασκέδαση είναι η Λεμεσός. Έχει περισσότερα πράγματα να προσφέρει και με μεγαλύτερη ποικιλία.

Για αυτούς που προτιμούν την κλασσική έξοδο με δείπνο σε κάποιο εστιατόριο και μετά ποτό σε κάποιο μπαράκι υπάρχει η Πλατεία Σαριπόλου. Προσφέρει πάνω από 10 επιλογές σε μπαρ και εστιατόρια που όλα έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν και προπαντός ντόπιους.

Πιο high class διασκέδαση με τα τελευταία χιτ της σεζόν προσφέρουν το νυχτερινά κέντρα Dolce και Breeze. Υπάρχει υποχρέωση επίσημου ενδύματος για είσοδο καθώς αυτή είναι η νοοτροπία αυτών των κλαμπ. Η γκλαμουριά.

Αν είστε λάτρεις της μουσικής της δεκαετίας του ’80 και προτιμάτε μια παλιού στυλ ντισκοτέκ τότε το Retro Metropolis Club είναι το μέρος που ψάχνετε. Βρίσκεται στην παλιά πλευρά της Λεμεσού και είναι το ιδανικό μέρος για να τελειώσει μία νύχτα που ξεκίνησε με φαγητό και ποτό.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα υποχρεωτικά σε Ελληνική πόλη “μπουζούκια”. Τα κλαμπ Νότες και Ρωγμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σε αυτό το είδος της διασκέδασης μέχρι και το πέταγμα λουλουδιών στην πίστα. Και φυσικά πάντα με ζωντανή μουσική.

Το Guada Beach Bar είναι το τελευταίο στη λίστα αλλά και το μέρος που μπορείτε να βρείτε κάτι το διαφορετικό κάθε μέρα. Προσφέρει διαφορετικά θέματα και είναι διαθέσιμο όχι μόνο το βράδυ αλλά και την ημέρα. Μπορείτε να δείτε την λίστα με τους DJ που κλείνει για παραστάσεις για να διαπιστώσετε το επίπεδο της διασκέδασης που προσφέρει.

Τα παραπάνω αποτελούν απλά μια επιλογή από όσα έχει να προσφέρει η Κύπρος σε νυχτερινή ζωή. Είναι μέρη που μπορεί ο καθένας να αναμιχθεί με τον τοπικό πληθυσμό και να δει πως διασκεδάζουν οι ίδιοι οι Κύπριοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *