Συναυλίες και φεστιβάλ στη Λεμεσό

Πλήθος συναυλιών και events αναμένονται στη Λεμεσό προς το τέλος του 2016 αλλά και μέσα στο 2017, καθώς πολλοί καλλιτέχνες επιλέγουν και φέτος να βάλουν τη Λεμεσό στο πρόγραμμά τους.

Η Χορωδία των Ονείρων και η Έλενα Σολέα παρουσιάζουν στις 12 Νοεμβρίου την παράσταση-αφιέρωμα στη Μαρινέλλα, “Μαρινέλλα… 60 χρόνια τραγούδια”. Η παράσταση θα δοθεί στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού και περιλαμβάνει τα καλύτερα τραγούδια της καριέρας της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Στις 16 Νοεμβρίου στο Ριάλτο Λεμεσού οι μικροί φίλοι του Μπαμπάρ του Μικρού Ελέφαντα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση αφιερωμένη στον μικρό Μπαμπάρ με μουσική επένδυση από τους Φρανσουά Πουλένκ και Α. Μπαλτά.

Οι φίλοι της τζαζ και της μουσικής του κόσμου μπορούν να παρακολουθήσουν το 3ο Cyprus Jazz & World Music Showcase στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Ριάλτο. Είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με στόχο να αναδείξει τη σύγχρονη κυπριακή δημιουργία στον χώρο της τζαζ και της μουσικής του κόσμου.

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής εμφανίζονται στο Παττίχειο με αφορμή το νέο τους άλμπουμ “Κιβωτός”.

Ο Δημήτρης Μπάσης επισκέπτεται τη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου. Η συναυλία θα γίνει στο Ravens και ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής θα εμφανιστεί με συνοδεία τριών μουσικών σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ψυχαγωγία και το κέφι.

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αγαπημένα ονόματα. Για ροκ καταστάσεις, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κατευθυνθείτε στο Ravens όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Παύλο Παυλίδη και τους B-movies.

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης καταφτάνει στο Ριάλτο για να τραγουδήσει τα καινούρια του τραγούδια από το άλμπουμ “Μικρή Βαλίτσα”.

Το νέο έτος φέρνει τον Χρήστο Χολίδη στο Opa Opa Club για λαϊκές νύχτες απόλυτης διασκέδασης.

Όσο για φεστιβάλ; Το 2017 πλησιάζει και φέρνει μαζί του τα καθιερωμένα πια φεστιβάλ της Λεμεσού, όπως οι Μέρες Κινηματογράφου τον Απρίλιο, το καλοκαιρινό φεστιβάλ Μπίρας στον Μόλο, η Γιορτή του Κρασιού (τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου) και το δημοφιλέστατο Ράλι Κύπρου που διεξάγεται κάθε Οκτώβρη και λαμβάνει χώρα στους δρόμους της Λεμεσού και τις επικίνδυνες διαδρομές του Όρος Τρόοδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *